Terug naar overzicht

Nijverdal

Pimpernel kavel 145 ong € 469.500,- VRIJ_OP_NAAM

Omschrijving

Altijd al je eigen droomwoning willen realiseren? Dan is dit je kans! Brummelhuis heeft alvast een 3 tal woningtypes voor je geselecteerd. De woning kan naar jouw wensen worden aangepast. Samen met de adviseur van Brummelhuis maak je van deze woning jouw droomwoning!

Droom je van een eetkeuken met openslaande deuren naar de tuin? Of wil je wonen en werken combineren? Dan is wonen in De Heemtuin iets voor jou! In deze nieuwe wijk van Nijverdal kun je op één van de 2 vrije kavels je droomwoning realiseren! Hier woon je in de prachtige omgeving van Nijverdal, waar rust, groen en ruimte volop aanwezig zijn en waar je je snel thuis voelt.

Ligging
De Heemtuin ligt aan de rand van het veen- en heidegebied het Wierdense Veld en in de directe omgeving van het Reggedal en de Sallandse Heuvelrug. De wijk is ruim opgezet en krijgt een knus hofje met groen omgeven straten en (fiets)paden. Ook is er veel groen aangeplant en blijft een aantal oude eiken staan.

Voorzieningen
In De Heemtuin woon je heel centraal. Op een steenworp afstand zijn scholen, sportvoorzieningen, een kinderdagverblijf en een winkelcentrum met onder meer een bakker, een drogist en een wijkcentrum. Voor meer winkels en andere voorzieningen kun je terecht in het centrum van Nijverdal of het nabijgelegen Rijssen of Almelo.

V.O.N. prijs (kavel + bijkomende kosten + woning)
– Type 01 € 488.500,-
– Type 02 € 477.500,-
– Type 03 € 469.500,-

De aanneemsom is inclusief:
– 21% btw (wettelijke wijzigingen worden doorberekend)
– casco-all-risk verzekering tijdens de bouw
– Woningbouw certificaat (afbouwwaarborg en kwaliteitsgarantie)
– oplevering Vereniging Eigen Huis * EPN < 0,4 (incl. PV-panelen) - gasloos bouwen (lucht-water warmtepomp en minimaal 8 PV-panelen) - vloerverwarming begane grond (m.u.v. berging/garage) - technische omschrijving / versie februari 2019 - grondverbetering (€ 5.000,-) De koopsom is inclusief bijkomende kosten: - aansluitkosten water, elektra en riolering - leges welstand en omgevingsvergunning (bouwen) - bouwaansluitingen en verbruik bouwwater en - stroom tot de dag van oplevering - gescheiden rioolsysteem (incl. hemelwaterinfiltratiesysteem) - verkoopkosten - herstel openbaren weg - 2 sonderingen De koopsom is exclusief: - bestrating en daarbij behorende grondwerk - Financieringskosten t.b.v. uw eventuele hypotheek (afsluitprovisie, hypotheekakte, rente tijdens de bouw) - levering en plaatsing van inrichting en kasten welke op de tekeningen getekend zijn - keuken - afschilderwerk binnen en buiten

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 469.500,- VRIJ_OP_NAAM
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
bouwgrond
Bouwvorm
Niet van toepassing

Oppervlakte & inhoud

Perceel oppervlakte
430 m2