Over ons

Ben je op zoek naar een woning of wil je juist jouw huidige woning te koop zetten? Met een jarenlange ervaring in de woningmakelaardij ben je bij ons aan het juiste adres voor al je vragen over het kopen of verkopen van een woning. We richten ons daarbij met name op Nijverdal en omgeving. Natuurlijk omdat we hier gevestigd zijn, maar ook omdat we de wijken, de buurten, de straten, de woningen en in veel gevallen ook de mensen kennen die hier wonen. 

Makelaar 2.0

De huidige woningmarkt is continu in beweging. Trends en ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Duurzame en energieneutrale nieuwbouw, een toenemende wens van ouderen om gelijkvloers te willen wonen of krapte in de bestaande woningmarkt. Zomaar enkele zaken die ons bezighouden. Dat vraagt om een makelaar met oog voor de toekomst en met een innovatieve aanpak. Internet en social media spelen hierin een belangrijke rol. Dankzij ons netwerk weten we vaak al wat er te koop is voordat het op Funda staat.

Woningmakelaardij en bedrijfstaxaties

Hoewel woningmakelaardij ons specialisme is, zijn we ook gekwalificeerd om bedrijfsmatige taxaties te verrichten volgens de normen van het TMI. Uiteraard voldoen we ook voor wat betreft de woningmakelaardij aan de hoogste kwaliteits- en opleidingseisen die de makelaarsbranche stelt en hebben we het NVM-keurmerk.

Wat kunnen we voor jou doen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust bij ons langs. Onder het genot van een goede kop koffie horen we graag welke plannen je hebt en leggen we uit hoe wij jou hierbij kunnen helpen.