Jouw woning goed verkopen?

Je woning verkopen is soms een emotionele stap. Zeker wanneer je er lange tijd hebt gewoond. Wanneer je dan uiteindelijk besluit je huis te verkopen, wil je dat het ook goed gebeurt. Als geregistreerd makelaar en taxateur en NVM-lid weten wij wat er bij de verkoop van een woning komt kijken.

Duidelijk en doeltreffend

Bij de verkoop van jouw woning gaan we even duidelijk als doeltreffend te werk. Wat je ziet, is wat je krijgt! Zo brengen we je alleen kosten in rekening als we je woning daadwerkelijk hebben verkocht, dus geen verkoop, geen kosten. De kosten bestaan uitsluitend uit onze makelaarscourtage. Je krijgt van ons dus achteraf geen extra verkoop- en/of advertentiekosten gepresenteerd!

Wij laten een professionele presentatie maken van je woning met foto’s, plattegronden, 360°-foto’s een 3D tour en een video. En uiteraard krijg je van ons ook tips waarmee jij je woning nóg beter in de markt kunt zetten.

Presentatie op internet en social media

Op basis van onze expertise, onze jarenlange ervaring en uiteraard ook ons netwerk kunnen we iedere woning, dus ook die van jou, tegen een zo gunstig mogelijke vraagprijs verkopen. Internet, maar social media spelen daarbij een belangrijke rol. Zo zullen we jouw woning niet alleen op onze website presenteren, maar ook op onze eigen Facebookpagina, huislijn.nl, jaap.nl, leeftwente.nl en natuurlijk ook op Funda, waarop we met onze verkooppresentaties hoge scores realiseren.

Maar wij staan niet stil en blijven ons onderscheiden! Wij bieden jou als enige makelaar in Nijverdal een eigen website voor jouw woning. Dit bevat alle belangrijke informatie én leuke extra’s zoals de zonnestand, gegevens van de buurt en veel meer. Zo wordt jouw woning nog beter uitgelicht! En door middel van onze gloednieuwe 3D tour kan jouw koper vanuit zijn luie stoel al een digitale bezichtiging doen.

Wij gaan verder

Wanneer we eenmaal de juiste match hebben gemaakt, stopt onze dienstverlening niet. Ook bij de daadwerkelijke overdracht zijn we aanwezig. Voor een laatste inspectie van de woning, om de meterstanden op te nemen en uiteraard ook bij de ondertekening bij de notaris. En heb je een nieuwe woning op het oog, dan gaan we graag met je mee om gratis advies te geven over de woning die je wilt aankopen.

Wil je meer weten over onze verkoopvoorwaarden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Gewoon even bellen of mailen is voldoende.

CONTACT OPNEMEN